S'ha acabat el Nadal

S'ha acabat el Nadal. Alguns afegiríem, “per fi!”. Tot torna a la normalitat, a la rutina: tornem a la feina- els afortunats que encara en tenim-, desem la decoració, l'arbre a reciclar... i, apa, els qui fan pessebre desen el nen i totes les figures en una capsa. I això és el que passa, que molts deixen el nen Jesús en una capsa fins l'any que ve. Total, allà on el teníen fa nosa, a més, s'omple de pols. Sí, Jesús ben guardadet en una capsa que no destorbi, i la capsa al fons d'un armari. Ja hi pensarem el proper Nadal.
Realment, aquest és el lloc que ens mereix Jesús a la nostra vida? No ens hem parat ni un moment a pensar què hem celebrat realment per Nadal? Per a nosaltres, el Nadal és una oportunitat d'expressar el que sentim i creiem: Que Jesús va venir al món per alliberar-nos del pecat; per salvar-nos. És a dir, per reconciliar-nos amb Déu. Un Déu que ens estima, que vol restablir una amistat trencada amb nosaltres. No és un Déu de rituals o de morals, és un Déu de relacions, de diàleg, d'amistat d'ajuda.
Nosaltres, un dia vam sentir que necessitàvem i que volíem aquesta relació amb Déu. I tu, sents aquest desig? És molt fàcil, només cal que facis néixer Jesús en el teu cor. Ell personalment et crida i et demana amistat: clicaràs a “acceptar amistat” com al Facebook? Llavors veuràs com el Nadal no s'acaba mai.

2012. Custom text here
Download Joomla Templates